Behandelingen

Gespecialiseerde voetverzorging

We staan er te weinig bij stil, maar onze voeten moeten heel wat doorstaan. Ze dragen ons lichaam dag in, dag uit. Voeten vragen om een goede en tijdige verzorging. Een voetverzorging is niet enkel esthetisch belangrijk, maar ook voor je comfort en gezondheid is dit van groot belang.

Voor het verwijderen/behandelen van eelt, likdoorns, ingegroeide nagels,… ben je bij mij aan het juiste adres.

Je kunt bij mij ook jouw documenten van je ziekenfonds laten invullen om een terugbetaling te bekomen. (Gelieve deze zelf mee te brengen). Tevens ben ik lid van de Belgische Vereniging Voor Gespecialiseerde Voetverzorgers. Ook diabetici zijn van harte welkom!

Gelaatsverzorging op maat

Samen kijken we naar jouw wensen en behoeften.

Aan de hand van een behandelingsfiche, zorg ik voor een gelaatsverzorging met de juiste verzorgingslijn die je, als je wenst, dagelijks thuis kan verder gebruiken.

Tijdens de gelaatsverzorging zorg ik voor een goede reiniging, verzorging en dat extra rustmomentje. Is je huid net wat droger dan anders, wil je graag even die uitgebreidere verzorging of heb je gewoon eens even nood aan wat “me time” dan is een gelaatsverzorging ideaal voor jou.

Voor je gelaatsverzorging werk ik met de producten van Bio Balance.

Ontharing van gelaat of lichaam

Waxen is een langdurige en efficiënte manier van ontharen. Je huid ziet er niet alleen mooier uit maar voelt ook zachter aan voor weken. Ik werk zowel met de film- als striphars van Depilève. Zo wordt de meest geschikte hars per zone gebruikt.

MAAR wil je graag definitief van die haren vanaf? Kies dan voor DEFINITIEVE ONTHARING met het Diode laserapparaat! Voor meer info, kijk onder ‘definitief ontharen’ of stuur me een berichtje. 

Een gespecialiseerde voetverzorging, een gelaatsverzorging of een ontharing met hars?

Aarzel niet langer en boek je verwen-moment!