Over Leslie

Hoi, ik ben Leslie

Geboren op 3 mei 1991, gelukkig getrouwd, een fiere plusmama en mama van Lennert en Yali. Een bezige bij met oog voor detail. En dat wil ik als gediplomeerd schoonheidsspecialiste/gespecialiseerd voetverzorger graag doortrekken in mijn salon.

Naast mijn job als administratief bediende, heb ik in 2010 avondschool gevolgd voor de opleiding Schoonheidsspecialiste en met succes mijn diploma behaald. Zo werd ik al gauw zelfstandige in Bijberoep.

Om mij meer te onderscheiden van andere schoonheidsspecialistes, ben ik in 2019 een bijkomende opleiding gaan volgen voor gespecialiseerd voetverzorger. Daarnaast worden er regelmatig opleidingen gevolgd om mij te blijven bijscholen.

Omdat mijn passie voor de schoonheidszorgen zo groot werd en de combinatie van beide jobs te moeilijk, ben ik in Juni 2022 overgestapt naar zelfstandige in Hoofdberoep.

Stilzitten staat dus niet in mijn woordenboek. Wat ik er het leukste aan vind? Het geeft mij voldoening om mensen tevreden en ontspannen te zien buitengaan.

Boek een behandeling online